دنبال خدمات مدیریت سرور هستی ؟

خدمات مدیریت سرور ، پشتیبانی و مانیتورینگ سرور پرشین اس اس ال ، تضمین پایداری، امنیت و بهره وری کسب و کار آنلاین شماست.با استفاده از تیم فنی مجرب و متخصص با سال ها سابقه در زمینه میزبانی وب سایت ها و اپلیکشن های پربازدید و مهم ، از مشکلات فنی سرورهای خود آسوده خیال خواهید بود

خدمات پایه مدیریت سرور پرشین اس اس ال

تعرفه های خدمات پایه مدیریت سرور پرشین اس اس ال

راه اندازی سرور

میلیون تومان
۳

مجازی سازی سرور

میلیون تومان
۴

عیب یابی سرور

میلیون تومان
۱.۹

/ ماهیانه

خدمات تکمیلی مدیریت سرور پرشین اس اس ال

تعرفه های خدمات تکمیلی مدیریت سرور پرشین اس اس ال

پایه

مناسب سایت هایی با بازدید متوسط

میلیون تومان
۴

/ ماهانه

حرفه ای

مناسب سایت های پربازدید و مهم

میلیون تومان
۸

/ ماهانه

سازمانی

مناسب سایت های سازمانی، پربازدید و مهم

میلیون تومان
۱۵

/ ماهانه

مدیریت سرور چیست و چکار می‌کند؟

مدیریت سرور نقش بهبود عملکرد، کارایی، ایمنی عملیات ها و اطلاعات سرور را دارد. شما با هر هدفی که از سرویس های میزبانی استفاده می کنید برای اینکه چرخ دنده های فعالیت تان درست کار کنند و به هدف مورد نظرتان برسید باید یک مدیر سرور کارکشته داشته باشید تا او عملکرد درست سرور را زیر نظر داشته باشد و برای تامین امنیت سایبری تدابیری بیاندیشد.مدیریت سرور برای جوانب گوناگون یک سرور از جمله منابع سخت افزاری و نرم افزاری، مسائل مربوط به آپتایم و در دسترس بودن، اضافه کردن تغییرات و برنامه ها، پیش بینی مشکلات احتمالی، امنیت و… عملیات های مخصوصی دارد تا بتواند کنترل کامل یک سرور را در دست داشته باشد.البته مدیریت سرور در معنای لغوی خود به عملیات هایی که در شرکت هاستینگ برای نگهداری، پشتیبانی و ارائه سرورها انجام می شود نیز ارجاع می دهد

مبانی مدیریت سرور

اولین قدم برای داشتن یک سرور سالم، درک اصول مدیریت سرور است. اصولی که مدیر سرور باید با آن ها دست و پنجه نرم کند عبارتند از:
  • دسترسی: مدیر سرور دسترسی کامل مدیریتی دارد و بسته به اینکه سیستم عامل لینوکس یا ویندوز باشد پروتکل دسترسی متفاوت است. در سرور لینوکس پروتکل SSH می باشد که مدیر باید با آن کار کند. البته نرم افزارهای مدیریتی یا کنترل پنل هم هستند که روی سرور نصب می شوند، مانند cPanel که برای سرور لینوکسی است یا Plesk که برای سرور ویندوزی بکار می رود.
  • به روز رسانی ها: یکی از اساسی ترین وظایف مدیریت سرور، نصب و به روز رسانی نرم افزارهای مورد نیاز است.
  • راه‌اندازی: مدیر سرور مسئولیت راه‌اندازی نرم‌افزار، افزونه‌ها یا عملکردهای جدید مورد نیاز را دارد.
  • نظارت: مدیر باید نظارت کامل روی عملکرد، ترافیک، در دسترس بودن و… در سرور داشته باشد تا در بروز هر مشکلی در کمترین زمان آن را حل کند.
  • بهینه سازی: مدیر سرور باید از ابزارها و خدماتی که به بهینه سازی و بهبود کارایی سرور کمک می کند، استفاده کند.
  • برنامه ریزی ظرفیت: مدیر سرور پیش بینی می کند که در آینده سرور به چه میزانی از منابع نیاز خواهد داشت، تا در صورت نیاز منابع بیشتر تهیه شوند.
پس از خرید سرور تمامی فعالیت‌های مربوط به مدیریت سرور مانند نصب، پیکربندی، نگهداری، عیب‌یابی و به‌روزرسانی سرور برعهده شما است و باید اقداماتی را برای اطمینان از عملکرد صحیح و پایدار سرویس خود انجام دهید. به‌عنوان مدیر سرور باید بتوانید از پس اداره‌کردن سرور خود برای نصب و راه‌اندازی برنامه‌ها، ارتقاء سخت‌افزار و نرم‌افزار سرور، رفع خرابی‌ها و ایمن‌سازی سرورتان بر بیایید.

مانیتورینگ سرور چیست؟

می توان گفت به وظایف مدیریت سرور که در ادامه برخواهیم شمرد، مانیتورینگ سرور می گویند. مانیتورینگ به فرآیند نظارت منظم بر منابع سرور مانند استفاده از CPU، حافظه، ورودی/خروجی، شبکه، استفاده از دیسک، فرآیند و… گفته می شود.

در مانیتورینگ، مدیر سرور با داشتن درک درستی از میزان استفاده بهینه از منابع سرور، برای ظرفیت منابع برنامه ریزی می کند. نتیجه مانیتوریگ ایمن ماندن و تضمین عملکرد بهینه سرور است. زیرا نظارت مداوم، ردیابی و تجزیه و تحلیل اتفاقات به تیم اجازه می دهد تا مشکلات را قبل از اینکه تاثیر جبران ناپذیری بر فعالیت آن ها بگذارد، شناسایی و رفع کنند.

راه اندازی و پیکربندی سخت افزاری و نرم افزاری

وقتی شما یک سرور؛ چه مجازی چه اختصاصی؛ می خرید، پیکره بندی سخت افزاری و تاحدی نرم افزاری آن را به عهده شرکت هاستینگ می گذارید، یعنی میزان منابع سخت افزاری مانند CPU، RAM، Hard و… را با توجه به نیاز خودتان تعیین کرده و همینطور سیستم عامل مورد نظرتان را که می تواند لینوکس (توزیع های مختلف) یا ویندوز باشد را مشخص می کنید، شرکت هاستینگ هم به شما یک سرور با مشخصاتی که می خواستید ارائه می دهد.

حالا این شما هستید که باید سرور را برای استفاده ی خودتان بهینه کنید. یعنی نرم افزارها و افزونه های مورد نظرتان را روی آن پس نصب کنید. بدیهی است که این بهینه سازی بسته به اینکه شما چه استفاده ای از سرور خود دارید متفاوت است.

برخی سرورها برای انتقال فایل مورد استفاده قرار می گیرند، برخی برای میزبانی سایت های پربازدید یا وبلاگ های وردپرسی، برخی برای ذخیره سازی و یا برخی برای مواردی مانند ترید و بازی، با سیستم عامل ویندوز تحویل گرفته می شوند که برای شما مانند یک رایانه شخصی هستند که در همه جا به آن دسترسی دارید.

مدیریت سرور در سخت افزار

حفظ سلامت سخت افزارها مانند انجام تست دما و کارکرد، جنبه‌ای از مدیریت سرور است که به عهده شرکت هاستینگ می باشد. به همین دلیل هم مهم است که سرور خود را از یک شرکت معتبر تهیه کنید.

اما پیش بینی نیاز سخت افزاری سرور بر عهده مدیر سرور شماست. او باید بتواند محاسبات دقیقی از نیاز سرور به منابع در طولانی مدت، انجام دهد تا در صورت نیاز میزان منابع کاهش یا افزایش پیدا کنند یا حتی سرور مجازی به سرور اختصاصی تغییر کند.

به عنوان مثال یک سایت فروشگاهی اگر پیش بینی درستی از منابع مورد نیازش انجام ندهد و با یک افزایش ترافیک ناگهانی، سرورها جوابگو نباشند، تجربه کاربری ناخوشایندی را به مخاطبان خود ارائه می دهند و همه ما می دانیم که چقدر از دسترس خارج شدن سایت یا قطعی و وصلی، آن هم هنگامی که واقعا به آن سایت نیاز داشته باشیم تجربه بدی است. در این مواقع همه ما ترجیح می دهیم هیچگاه در آینده به آن سایت سر نزنیم.

مدیریت سرور پرشین اس اس ال

برخی خدمات و ویژگی های خدمات مدیریت سرور و پشتیبانی سرور اختصاصی پرشین اس اس ال

خدمات ما

  • مشاوره رایگان در خصوص انتخاب بهترین راهکار با بالاترین بهره وری و مناسب ترین هزینه
  • مشاوره و ارایه بهترین سخت افزارهای سرور HP, Supermicro, SAN Storage
  • پشتیبانی از کنترل پنل های محبوب Cpanel, MSPControl, Plesk, Directadmin و …
  • پیاده سازی راهکارهای مطمئن جهت بک آپ گیری روزانه، هفتگی و ماهانه
  • پیاده سازی Backup به صورت Off site و خارج از دیتاسنتر فعلی
  • استفاده از برترین فناوری ها در مانیتورینگ ۲۴ ساعته و لحظه ای سرویس ها مانند Zabbix, PRTG, Solarwinds
  • Hardeding یا امن سازی مداوم Engine پردازشی PHP یا ASP.Net
  • Hardening یا امن سازی مداوم سیستم عامل Windows, CentOS, Ubuntu
  • مدیریت انواع Firewall و WAF برای مدیریت کانکشن ها، مقابله با DoS و DDoS و حملات لایه ۷
  • ارایه راهکار های High availability برای افزایش پایداری وب سایت یا اپلیکشن
  • استفاده از بهترین فناوری های امنیتی Anti virus، Anti Spam و Anti ransomware
  • مدیریت سرور و بهینه سازیRAID سرور
  • بهینه سازی مداوم File-system بسته به نوع سیستم عامل
  • Optimize و بهینه سازی سرویس وب، دیتابیس، ایمیل

دیگر خدمات مدیریت سرور پرشین اس اس ال

  • راه اندازی سیستم مانیتورینگ Zabbix
  • راه اندازی راهکارهای Replication برای سرویس های SQL Server و MySQL
  • راه اندازی سیستم High available Clustering
  • راه اندازی سیستم VPS Provisioning برای ارایه و فروش VPS
  • راه اندازی زیر ساخت و بستر هاستینگ مبتنی بر سیستم های KVM Virtualization, cPanel, Directadmin, Plesk, Windows server
  • راه اندازی راهکار پشتیبان گیری و بک آپ سازمانی و تحت شبکه
  • راه اندازی راهکار Git Server برای شرکت های نرم افزار و طراحی سایت

با ویژگی های مدیرت سرور پرشین اس اس ال بیشتر آشنا شویم .

نمایش ویدیو درباره در دست آماده سازی